Sakta jag gå igenom stan

Sommaren har övergått i höst, och det är dags att tänka tillbaka på sommarens härliga minnen. Spenderade några dagar i mitt älskade Stokholm, som jag älskar. En av världens vackraste städer, med mycket gamla anor. Jag låter mig inte stressas utan njuter fullt ut av Gamla Stan, Djurgården, och andra härliga stadsdelar. Det är härligt att bara ströva omkring, och i Gamla Stan kan jag verkligen rekommendera att lämna Västerlånggatan, för att följa gatorna som vindlar uppåt, och hitta gränderna som ligger nästan bortglömnda bortom shoppingstråten. Ta dig tid och njut. Här finns många fina caféer, glassbarer, restauranger. Kan verkligen rekommendera Den gyllene freden, som grundades 1722, och räddades undan konkurs av Anders Zorn på 1920-talet. Fantastisk mat och en underbar miljö. Det sägs att Bellman hängde här på sin tid. Så det finns en historisk pantina som sitter i väggarna.
Så missa inte Gamla Stan nästa gång du är i Stockholm.

Kommentera gärna: